اولین گزارش گونه ی (Neohydatothrips abnormis (Thy.: Thripidae از ایران - کامبیز مینایی (تحقیقات آفات گیاهی, 2016)
پنجمین گونه ی Neohydatothrips، با نام (N. abnormis (Karny از استان کهگیلویه و بویر احمد، جنوب غرب ایران گزارش میشود. تعداد زیادی از هر دو جنس نر و ماده این تریپس از روی نوعی Astragalus جمع آوری شد. ویژگی های تشخیصی و تصاویر مربوط به این گونه ارائه شده اند.