El codi d'ètica de l'American Library Association - American Library Association (BiD: Textos Universitaris de Biblioteconomia i Documentació, 2001)
Codi deontològic de l'American Library Association, adoptat per l'ALA Council el 28 de juny de 1995, per orientar en la pràctica professional de bibliotecaris i documentalistes.