Abstracts 42e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2019 - Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2019)
Functionele abstracts