تعبیر و تفسیر تصاویر هوایی و ماهواره ای قسمت سوم - حمید مالمیریان (مترجم) (اطلاعات جغرافیایی, 2001)
عکس های هوایی حاوی ثبت جزییات عوارض برروی زمین هنگام عکسبرداری می باشند. یک مفسر عکس به طور سیستماتیک عکس ها را بررسی می کند و به طور متناوب از سایر مواد کمکی نظیر نقشه ها و گزارش مشاهدات میدانی بهره می جوید. براساس این مطالعه، تعبیر و تفسیر بر طبق طبیعت فیزیکی عوارض و پدیده های موجود روی عکس ها انجام می گیرد. تعبیر و تفسیر ممکن است در سطوح مختلف به لحاظ پیچیدگی انجام گیرد، (این پیچیدگی) می تواند از تشخیص ساده پدیده ها روی زمین تا استخراج اطلاعات جزئی با توجه به پیچیدگی فعل و انفعالات بین عوارض سطحی و زیر سطح زمین باشد.