Синдром втомлюваності після перенесеної вірусної хвороби. Постковідна екзантема інфікована. Іхтіоз шкіри ніг. (Клінічний випадок) - S.O. Nykytyuk; I.M. Tsimbalyuk; M.V. Dolynna; N.Ya. Bodnarchuk-Sokhatska; Y.P. Polyhach (Сучасна педіатрія: Україна, 2022)
Пандемія COVID-19 поставила багато викликів перед медичною спільнотою, низка з яких залишиться і в найближчому майбутньому. Аналіз клінічних випадків допомагає визначати проблеми, планувати майбутні дослідження, що може змінити розуміння наслідків хвороби.