Norsk Arkeologisk Selskaps vårtur til Vestfold 13.–15. mai 2022 - Sonja V. Robøle; Svein Erling Lorås (Viking, 2023)
Reisebeskrivelse fra Norsk Arkeologisk Selskaps vårtur til Vestfold 13.–15. mai 2022.