Epidemiologia tuberculozei și situația pacienților cu boli mintale. - Марина Сафарян; Агавни Геворкян; Гаянэ Минасян (Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei: Ştiinţe Medicale, 2019)
Epidemiology of Tuberculosis and the situation among patients with mental illness.