Nowy model kształcenia ratowników medycznych w Polsce w świetle aktualnych regulacji prawnych = The new model of education of medical rescuers in Poland in light of current regulations - Marcin Mikos; Grzegorz Juszczyk; Aleksandra Czerw; Robert Gałązkowski (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Mikos Marcin, Juszczyk Grzegorz, Czerw Aleksandra, Gałązkowski Robert. Nowy model kształcenia ratowników medycznych w Polsce w świetle aktualnych regulacji prawnych = The new model of education of medical rescuers in Poland in light of current regulations. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(12):110-117. ISSN 2391-8306. DOIhttp://dx.doi.org/10.5281/zenodo.35190