Święty Augustyn: Kazanie 19. wygłoszone w «Basilica Restituta» w dniu «munerum» - Łukasz Libowski (Vox Patrum, 2023)
Tłumaczenie na język polski z komentarzem Kazania 19. wygłoszonego w «Basilica Restituta» w dniu «munerum» przez św. Augustyna.