Mermi Çekirdeği Silinti Halkasının Değerlendirilmesinde Dikkat Çeken Farklılıklar - Gökçe Karaman; Mehmet Hakan Özdemir (Adli Tıp Bülteni, 2016)
Silinti halkası, ateşli silah mermi çekirdeği giriş yaralarında ciltte ve/veya giyside meydana gelebilmektedir.