„Kínai nyelvkönyv magyaroknak 《匈牙利汉语课本》– Második kötet”. - Melinda Pap (Távol-keleti Tanulmányok, 2014)
Főszerkesztők: Jiang Wenyan, Hamar Imre, Szerzők: Jiang Wenyan, Ye Qiuyue, Fan Hong, Bartos Huba, Salát Gergely: Kínai nyelvkönyv magyaroknak 《匈牙利汉语课本》– Második kötet + CD-ROM. Budapest: ELTE Konfuciusz Intézet. ISBN: 9789630814720