Огляд сучасних аспектів профілактики серцево-судинних захворювань у військовослужбовців Збройних Сил України - T. V. Kuts; G. Z. Moroz; І. М. Tkachuk (Український журнал військової медицини, 2021)
Мета дослідження: провести аналіз та узагальнення даних літературних джерел щодо сучасного стану профілактики серцево-судинних захворювань у військовослужбовців Збройних Сил  України.