بهینه سازی شستشوی خاک آلوده به فنانترن به روش سطح پاسخ - Farzaneh Gharibzadeh; Roshanak Rezaei Kalantary; Simin Nasseri; Ali Esrafili; Masoumeh Golshan (بهداشت در عرصه, 2015)
زمينه و هدف: شستشوی خاک با کمک سورفاکتانت‌ها یک فن آوری با پتانسیل بالا برای حذف PAHs از خاک و انتقال آنها به فاز آبی می‌باشد. عملکرد این فرآیند تحت تاثیر پارامترهایی از قبیل غلظت سورفاکتانت، زمان شستشو، نسبت حجم محلول سورفاکتانت به خاک (L/S) و حضور مواد آلی طبیعی می‌باشد، که در این پژوهش با استفاده از سورفاکتانت غیر یونی Tween 80  مورد بررسی قرار گرفت.