Znaczenie terapii zajęciowej w domach pomocy społecznej = The importance of occupational therapy in social welfare homes - Katarzyna Pietkun; Joanna Siminska; Karol Ogurskowski; Krystyna Nowacka (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Pietkun Katarzyna, Siminska Joanna, Ogurskowski Karol, Nowacka Krystyna. Znaczenie terapii zajęciowej w domach pomocy społecznej = The importance of occupational therapy in social welfare homes. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(4):195-204. ISSN 2391-8306. DOI: 10.5281/zenodo.16768