Juguem amb la taula periòdica - Esther Castelló Rico (Ciències, 2011)
L’aprenentatge de la taula periòdica, els seus elements i els seus símbols també es pot realitzar d’una manera divertida. A continuació es presenta una activitat que es pot proposar als alumnes d’ESO dins de la unitat corresponent a l’estudi de l’àtom i de la taula periòdica