Hacettepe, British Columbia ve Simon Frazer Üniversitelerinde Belge Yönetimi Uygulamalarının Karşılaştırmalı Analizi - Özgür Külcü (Bilgi Dünyası, 2008)
Çalışmada Hacettepe Üniversitesi’nde belge yönetimi programlarının geliştirilmesi sürecinde kullanılmak üzere, Kanada ve Türkiye üniversitelerinde belge işlemlerine yönelik uygulamaların karşılaştırılması amaçlanmıştır. Türkiye’de üniversitelerde belge ve arşiv uygulamalarını yönelik idari koşullar, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi örneğinde değerlendirilmiştir. Uluslararası örnek olarak Kanada üniversite sistemi içerisinde yer alan British Columbia ve Simon Fraser Üniversitelerinde belge ve arşiv uygulamalarına ilişkin koşullar, Hacettepe Üniversiesi ile karşılaştırmak üzere incelenmiştir.