Проблема визначення предмета злочинного посягання у сфері незаконного обігу наркотичних засобів - Ю. М. Ігнатенко (Проблеми Законності, 2013)
Стаття присвячена дослідженню проблеми визначення предмета злочинного посягання у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Звернено увагу на критерії та підстави віднесення тих чи інших речовин до числа наркотичних.