Zásada špeciality v konaní o európskom zatýkacom rozkaze - Libor Klimek (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2014)
Príspevok sa zaoberá zásadou špeciality v konaní o európskom zatýkacom rozkaze. Je rozdelený do troch sekcií. Kým prvá sekcia prezentuje jej všeobecné otázky, druhá sekcia je zameraná na konanie o európskom zatýkacom rozkaze. Tretia sekcia sa zaoberá vplyvom rozhodovacej činnosti Súdneho dvora Európskej únie na zásadu špeciality vo svetle prípadu Leymann & Pustovarov (C-388/08).