Адаптація веб-інтерфейсів для людей з обмеженими зоровими можливостями - Болейко А.Л.; Вовк А.В. (Системи обробки інформації, 2017)
Досліджено процес розробки веб-інтерфейсів і програмного забезпечення для людей з обмеженими зоровими можливостями. Визначені причинно-наслідкові зв'язки проблем при використанні інтерфейсів веб-сайтів. Проведено тестування різних пристроїв з різним програмним забезпеченням і доповненнями. Розроблені ключові вирішення адаптації інтерфейсу дизайну і контенту.