Окремі патогенетичні механізми функціональних кіст яєчників та їхніх ускладнень = Functional ovarian cysts and their complications certain pathogenetic mechanisms - O. Ya. Nazarenko; R. S. Vastyanov (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Nazarenko O. Ya., Vastyanov R. S. Окремі патогенетичні механізми функціональних кіст яєчників та їхніх ускладнень = Functional ovarian cysts and their complications certain pathogenetic mechanisms. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(9):599-612. ISSN 2391-8306. DOI10.5281/zenodo.31725