Порівняльний аналіз стану судин лівої та правої верхньої кінцівки з використанням інформаційної технології морфологічного аналізу артеріальних осцилограм = Comparative analysis of vascular left and right upper extremity using information technology morphological analysis of arterial oscillograms - D. V. Vakulenko; L. A. Vakulenko; A. S. Pleshkanova (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Vakulenko D. V., Vakulenko L. A., Pleshkanova A. S. Порівняльний аналіз стану судин лівої та правої верхньої кінцівки з використанням інформаційної технології морфологічного аналізу артеріальних осцилограм = Comparative analysis of vascular left and right upper extremity using information technology morphological analysis of arterial oscillograms. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(7):590-603. ISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.44550