Структурна побудова мультизадачності процесів визначення та стабілізації технологічних параметрів у рулонних друкарських машинах - Петро Олексійович Киричок; Валерій Федорович Морфлюк (Технологія і техніка друкарства, 2009)
Розроблено концепцію взаємодії програмно апаратних засобів для організації мультизадачності процесів цифрового визначення і стабілізації параметрів технологічних процесів рулонних друкарських машин на основі проблемно орієнтованих та апаратно залежних засобів управління.