Aristòtil al segle XXI. Nota sobre l’edició catalana d’«Ètica nicomaquea» - Mercè Rius (Enrahonar: Quaderns de Filosofia, 2017)
Aquest article consta de dues seccions. La primera és un comentari filosòfic de la nova edició catalana d’Ètica nicomaquea a cura de Josep Batalla. La segona reprodueix una ponència breu sobre l’actualitat d’Aristòtil que tingué lloc en l’acte de presentació del llibre.