Особливості прояву емоційної стійкості студентів - Валерій Троценко; Тетяна Галенко (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2017)
У статті на основі систематизації та аналізу літературних даних проведеного дослідження визначені особливості прояву емоційної стійкості, її впливу на успішність навчальної діяльності та фізичний розвиток студентів.