A szervezeti belső kommunikációt gátló tényezők - Mihály Csüllög; Kata Anna Váró; Andrea Matkó (International Journal of Engineering and Management Sciences, 2016)
Kutatásunkban arra kerestük a választ, hogy a választott szervezet dolgozói mennyire tartják fontosnak a szervezeti belső kommunikációt, milyen gátló tényezők akadályozzák annak hatékony működését.