Brusellaya bağlı duodenal (enterokutanöz) fistül ve retroperitoneal abse - Elif Karadeli; Gürcan Erbay (Cukurova Medical Journal, 2016)
Duodenal fistüller nadir görülür. Genellikle mide, aort, barsak operasyonlarından sonra, ya da travma, yabancı cisim perforasyonu gibi durumların arkasından gelişir. Burada brusellaya bağlı gelişmiş duodenal (enterokutanöz) fistül olgusunun abdomen bilgisayarlı tomografi bulguları sunulmuştur.