Kas İskelet Sistemi Hastalıklarında Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp Yöntemleri Kullanım Sıklığının Değerlendirilmesi - Senem Şaş; Öznur Büyükturan; Buket Büyükturan (Sakarya Tıp Dergisi, 2018)
Amaç: Tamamlayıcı ve alternatif tıp yöntemlerinin kullanım sıklığı ve en sık tercih edilen yöntemin belirlenmesidir.