Mustafa Özel ile Medeniyet Millet Kimlik Üzerine - Mustafa Özel (Eskiyeni, 2006)
Son yazılarınızın anahtar kelimeleri millet, medeniyet, kimlik. Tarihin önemli bir kavşak noktasından geçiyormuşuz ve bu uğrakta en önemli meselemiz kelimelermiş gibi yazıyorsunuz...