ESKİYENİ Anadolu İlahiyat Akademisi Araştırma Dergisi, Sayı 29 - İhsan Toker (Eskiyeni, 2014)
Eskiyeni’ye bu sayıdaki İslam ve Felsefe dosyasına dahil yazılarınikinci kısmı ile devam ediyoruz. Bir önceki sayıda olduğugibi İslam felsefesinin ve İslam ve felsefe ilişkisinin çeşitliyönleri bu ikinci dosya içerisinde okuyucunun dikkat veilgilerine sunuluyor.