TV-Hybridgenrer mellem fakta og fiktion - Jørgen Stigel (MedieKultur: Journal of Media and Communication Research, 1986)
I denne artikel behandler Jørgen Stigel de seneste års ud- vikling i nogle af fjernsynets genrer. Hans synsvinkel er den, at TV-mediet først nu er ved at etablere sine "egne" genrer, f.eks. faktion og docu-drama - der ved første øje- kast tager sig ud som blandinger af de genrer, vi kender fra andre medier. Efter en indledende diskussion af de vil- kår, der gælder for faktaformidling i et stadig mere under- holdningspræget TV-univers, analyserer Jørgen Stigel nogle nyere danske eksempler på dybdeborende research-journali- stik, med hovedvægten på Sten Baadsgaard og Jørgen Peder- sens udsendelse om Tvind.