КОМПЛЕКСНИЙ СУПРОВІД УЧНІВ РІЗНИХ ВІКОВИХ ГРУП - N.A. Prokopenko; O.V. Kisyel; I.B. Kiyanchuk (Освітній вимір, 2022)
Запропоновано схему психолого-педагогічного супроводу дитини. Обґрунтовано, що схема-програма дозволить дитині безболісно прийняти і засвоїти нові соціальні ролі, успішно функціонувати в системі шкільних відносин. Обговорено роль кожного з учасників психолого-педагогічного супроводу. Визначено соціально-психологічні умови і компоненти для успішного навчання і розвитку дітей в системі шкільного навчально-виховного середовища.