INTERVIU cu Iurie LEANCĂ, fost Premier al Republicii Moldova, Președinte al Partidului Popular European din Moldova - Sorin BOCANCEA (Polis: Revista de Stiinte Politice, 2016)
„Să demonstrăm că suntem europeni nu doar antropologic şi în virtutea faptului că limba română este deja limbă a Uniunii Europene” „Let us demonstrate that we are Europeans and not just anthropologically and due to the fact that the Romanian language is already an EU language”