تأثیر عوامل کارآمدی نظام جمهوری اسلامی بر تدوین راهبرد عمق‎بخشی داخلی انقلاب اسلامی با تأکید بر منویات امام خامنه ای(مد‌ظله‌العالی) - ابراهیـم نجفی; حامد مهرآبادی آرانی (فصلنامه مطالعات دفاعی استراتژیک, 2022)
یکی از اهداف انقلاب اسلامی ایران تعمیق معارف و ارزشهای آن در همه ارکان نظام و سطوح مختلف مردم است. از عوامل بسیار مهمی که میتواند این هدف مقدس را محقق نماید کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی است. در علم سیاست کارآمدی یا کارایی بیانگر توانایی اداره یک کشور توسط مدیران شایسته و ایفای بهینه کار ویژه‌های دولت و کسب حداکثر رضایتمندی مردم است که در نظام جمهوری اسلامی انجام موفقیت‏آمیز کار ویژه‌ها در راستای عمقبخشی داخلی انقلاب اسلامی است. در این پژوهش با بهره‌گیری از روش توصیفی - تحلیلی و نوع کاربردی تلاش گردیده است تا به سؤال «تأثیر عوامل کارآمدی بر تدوین راهبرد عمق‎بخشی داخلی انقلاب اسلامی چیست؟» پاسخ داده شود. بدین منظور برای تأیید عوامل احصاء شده بر تدوین راهبرد فوق 2 نوع پرسشنامه بین جامعه آماری 40 نفری به‌صورت تمام شمار توزیع و پس از اخذ نظر جامعه آماری با استفاده از تحلیل داده‌ها و استفاده از آزمون فریدمن، تجزیه‌وتحلیل شد. نتایج حاصله شامل 29 عامل مؤثر بر کارآمدی نظام (10 عامل قوت، 5 عامل ضعف، 9 عامل فرصت و 5 عامل تهدید) برای عمق‎بخشی داخلی انقلاب اسلامی است.