Adli Tıbbi Raporlama Sürecinde Gecikmeye Neden Olan Faktörler - Ahmet Turla; Elif Sazak Uygul; Meltem Zekioğulları; Berna Aydın (Adli Tıp Bülteni, 2018)
Amaç: Bu çalışmada, bilirkişilik hizmeti verdiğimiz adli tıp alanında uzayan yargılama süreçlerine ne denli etkimizin olduğunun analiz edilmesi ve çıkan sonuçların tartışılması amaçlandı.