Kılın Sodyum Hipoklorit ile İşlem Görmesinin Morfolojik Etkileri - Mehmet Cavlak; Muhammed Feyzi Şahin; Ramazan Akçan (Adli Tıp Bülteni, 2014)
Giriş ve Amaç: Kıl olay yerinde en sık karşılaşılan delillerden biridir. Yapısal olarak dış etkenlere dayanıklı olduğu bilinmesine rağmen kılın kimyasal ajanlarla muamele edilmesine ilişkin çalışmalar azdır. Bu çalışmada kılın sodyum hipoklorit (NaClO) ile muamele edilmesinin kılın morfolojik yapısına etkileri incelenmiştir.