Kitap Tanıtım ve Değerlendirme: Mağrifet Kemal YUNUSOĞLU, Uygurca-Çince İdikut Sözlüğü, Türk Dil Kurumu Yayınları, Ankara, X+195 s. - Nagihan BAYSAL (Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi, 2014)
Kitap Tanıtımı/Book Review