Rekapitulacija – Interpretacija – Imaginacija – Memorija - Posavec, Ana-Marija (Anafora, 2016)
Prikaz knjige: Ružica PŠIHISTAL, Satir nije divji čovik, Studije, članci i eseji o slavonskoj književnosti, Neotradicija, Ogranak Matice hrvatske u Osijeku, Osijek, 2011., 458 str.