Bruno und ich: Deutsch für Kinder: Band 1: Schülerbuch - Mojca Leskovec (Vestnik za Tuje Jezike, 2019)
Učno gradivo Bruno und ich 1 poleg pregledanega učbenika, izdanega v letu 2018, ter delovnega zvezka s priloženo avdiozgoščenko obsega še avdioposnetke k učbeniku, digitalni priročnik za učitelja in izročke za pouk. Na platformi Scook (https://www.scook.de/) je prav tako na voljo učbenik v e-obliki. Za osrednjo učbeniško figuro, medvedka Bruna, pa je bila izdelana tudi marioneta.