PRUEBA 1 - ojsadminunicor UNICORDOBA; Brayan Ernesto Forero Prieto; Érica Alexandra Medina (Revista MVZ Cordoba, 2024)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas porttitor congue massa. Fusce posuere, magna sed pulvinar ultricies, purus lectus malesuada libero, sit amet commodo magna eros quis urna.