آموزه های تربیتی گرایش های درونی، فقه اسلامی و نقش راهبردی آن در جوامع بین المللی - غالب غدیر (آداب الكوفة, 2021)
تربیت بر اساس فطرت اسلامی یکی از انواع تربیت به ویژه برای کودکان است. در واقع، این نوع آموزش ممکن است نسبت به انواع دیگر، پایدارتر و مؤثرتر باشد و باعث کم توجهی به تحلیل آن شود. طبیعتی که همان همسانی با تمایلات خداوندی افراد است، به عنوان یک برنامه اولیه برای راه اندازی رفتار آنها در تعامل با افراد است. دیگران. مکاتب و ایدئولوژی‌های مدرنی که بر اثر نیازها و واکنش‌های بینش سیاسی، اجتماعی پدید آمده‌اند، باعث بروز تصادم و مخالفت با این اصل الهی می‌شوند. کثرت گرایی اخلاقی و نسبی گرایی اخلاقی هر دو یکی از موارد چالش برانگیز محسوب می شوند. در این مقاله، نظریه مورد نظر (عنوان مقاله)، ارزش و اهمیت دیگری از این گرایش آموزش را برای ما آشکار می کند. به نمونه‌ها و نمونه‌هایی از این نوع آموزش اشاره کرده‌ایم تا قبل از ورود به طرح، تصویری از شکل عملی آن ارائه شود. سپس چالش مذکور مطرح شد که همان کثرت گرایی اخلاقی و نسبی گرایی اخلاقی است و برای حل آن دو نظریه شهید مطهری و بیانیه جهانی اخلاق را اتخاذ کرده ایم. به طوری که چالش های ذکر شده نه تنها با این دو نظریه برطرف می شود، بلکه این نوع آموزش باعث وحدت رویه اخلاق جهانی می شود و در واقع نسخه راهبردی آن برای تمامی مجامع و کنوانسیون های بین المللی است.