بررسی علل مرگ‌ومیر ناشی از سوخته‌گی در مریضان بستری بخش جراحی پلاستیک و سوخته‌گی - عبدالسمیع سعادت; نثاراحمد شایان; علی رحیمی; شراره شایان (غالب, 2022)
زمینه و هدف: سوخته‌گی مشکل صحت عامه و یک عامل آسیب‌رسان جهانی در جوامع صنعتی و در حال توسعه می‌باشد، ‌که در انواع شدید، منجر به فوت می‌شود. هدف این تحقیق بررسی اپیدمیولوژیک سوخته‌گی در مرکز جراحی پلاستیک و سوخته‌گی هرات بوده‌است.