Поліпшення фізичної підготовленості та координаційних здібностей у підлітків із вадами зору - Цюпак Тетяна; Тучак Анатолій (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті обґрунтовується вплив засобів фізичної реабілітації на фізичну підготовленість та координаційні здібності слабозорих школярів 11−13 років в умовах спеціалізованої школи.