ЕТАПИ СТВОРЕННЯ КОМП’ЮТЕРНОЇ СИСТЕМИ ОБЛІКУ МАТЕРІАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ - Т.Д Варава; А.В. Чорна (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2017)
В статті визначені етапи створення комп’ютерної системи обліку матеріальних цінностей, розглянуті основні моменти технічного завдання, розроблені діаграма варіантів використання і діаграма структури бази даних та представлені знімки інтерфейсу користувача.