Náhrada škody na zdraví a ochrana osobnosti - Jan Lasák (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2007)
Dne 31. října 2006 se v prostorách Lékařského domu v Praze, pod hlavičkou Společnosti medicínského práva České lékařské společnosti J. E. Purkyně, uskutečnil odborný seminář na téma: "Náhrada škody na zdraví a ochrana osobnosti".