Ступінь емульгування і закріплення гібридних фарб - Олена Михайлівна Величко; Оксана Володимирівна Зоренко; Володимир Григорович Олійник; Катерина Ігорівна Савченко (Технологія і техніка друкарства, 2010)
Закономірності перенесення гібридних фарб та закріплення відбитків, отриманих у лабораторних умовах на прободрукарському пристрою ЛПУ-1, проаналізовано у контексті офсетного контакту. Встановлено залежність часу закріплення відбитків від кількості УФ-складової у складі фарби.