ВВС У НОВОНАРОДЖЕНОГО: АОРТОЛЕГЕНЕВЕ ВІКНО. ВИПАДОК З ПРАКТИКИ - T. M. Klimenko; A. N. Zakrevskyy; O. Yu. Каrаpеtyan; E. A. Serdseva; O. V. Buchneva; O. S. Karatay; A. I. Tomchuk; I. V. Soloshenko; A. A. Zakrevska (Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина, 2016)
Одним з рідкісних вроджених вад серця є аортолегеневе вікно - дефект між легеневою артерією і проксимальним відділом аорти. У статті наведено динамічне клінічне спостереження недоношеного новонародженого з аортолегеневим вікном.