ارائه مدل راهبردهای رسانه‌ای مدیریت بحران در مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران - فاطمه امیری قلعه رشیدی; سپیده قطنیان; زهره افشارمند; مطهره مصلحی (Pizhūhish/hā-yi Irtibāṭī, 2023)
هدف از این پژوهش، ارائه مدل راهبردهای رسانه‌ای مدیریت بحران در مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران و روش پژوهش از نوع کیفی، با رویکرد گراندد تئوری از نوع گلیزری بوده است. جامعه آماری دو بخش منابع انسانی (استادان، مدیران ورزش شهرداری، مدیران مجموعه‌های ورزشی) و منابع اطلاعاتی (کتاب‌ها، مقالات، اسناد و رسانه‌ها) را شامل می‌شود و نمونه‌گیری به تعداد قابل کفایت و با روش قضاوتی بر مبنای رسیدن به اشباع نظری انجام شده است (22 نفر). ابزار پژوهش، شامل مطالعه کتابخانه‌ا‌ی نظام‌مند و مصاحبه‌های اکتشافی ساختارمند بوده و روایی ابزار بر اساس اعتبار حقوقی و علمی نمونه، نظر خبرگان و توافق بین مصححان، ارزیابی و تأیید شده است. بر اساس چارچوب مفهومی، سه کد محوری برای تدوین راهبردهای رسانه‌ای مدیریت بحران در مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران به دست آمده است: راهبردهای رسانه‌ای قبل از وقوع بحران که دارای مقوله‌های برنامه‌ریزی، شبکه‌سازی، کانال ارتباطی و آموزش است، راهبردهای رسانه‌ای حین وقوع بحران که دارای مقوله‌های روانی، ارتباطی و نظارتی است و راهبردهای رسانه‌ای بعد از وقوع بحران که ارزیابی و آینده‌نگری را شامل می‌شود. در نهایت بر اساس یافته‌های پژوهش می‌توان نتیجه گرفت که راهبردهای رسانه‌ای مدیریت بحران، فرایندی نظام‌مند و چندسطحی است که در هر سطح و مرحله، ویژگی‌های مختص به خود را دارد و از عوامل همبسته اثر می‌پذیرد.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌