Editorial Comments - Marie Poggenpoel (Health SA Gesondheid: Journal of Interdisciplinary Health Sciences, 1998)
We are experiencing an exciting time in health education, practice and research in south Africa. Opsomming Ons beleef 'n opwindende tyd in gesondheidsonderring, -praktyk en -navorsing in Suid-Africa.