Kitap İncelemesi: Pazarlama 3.0 - Musa Ünalan (İletişim Kuram ve Araştırma Dergisi, 2016)
Philip Kotler, Hermawan Kartajaya ve Iwan Setiawan/ Çev. Kıvanç Dündar: ‘’Pazarlama 3.0’’, Optimist Yayınları, İstanbul, 2014, 4. Baskı, 192 s.