اندازه گیری ضخامت باقیمانده جدار لوله ها در هنگام کار به روش پرتونگاری گاما - کاوه عدالتی; ناصر راستخواه; ابوطالب کرمانی; مسعود سیدی; امیر موافقی; علی شیرزادیان (مجله علوم و فنون هسته‌ای, 2004)
تعیین میزان خوردگی واندازه گیری ضخامت باقیمانده ی جدار لوله ها دو عامل مهم در برآورد